sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Sujjuuhan se

vaikka sanoinkin ääneen.
Tämän päivän ohjelma siis:
Su pitkä lenkki noin 16km, lenkin välissä ja lopussa pari kolme kiihdytystä
Mukavaa kun sain napattua Pirttirannalta kaverin mukaan.
Tosin, kun sovit treffit kaverin kanssa tiettyyn aikaan, niin urheilujuomaan ropsahtaa roppakaupalla suolaa ja sitten kun on jo kiire lähtiä, niin sykemittari ilmoittaa, että tsekkaappas wearlinkki... nii että joutuusti patterin vaihtoon. Lähde siinä matkaan sitten leppoisilla vauhdeilla ja sykkeillä...
Silti juoksu sujui ihan mukavasti
ajassa 2:00,29
16.79 km
Keskisyke146
Keskivauhti 7:10 min/km ja maksimivauhti 5:46 eli kiihdytyksissä mentiin jo ihan reipasta tahtia. Eikä syke kuitenkaan noussut tuon enempää.
Voi mahoton, kun tuntuu mukavalle!
Mielialaa nosti pyörälijäsetä, joka kyseli, että "oletteko maratoonareita, kun on niin keviän näköstä juoksua?"... no juu niitähän me "maratoonareita" ;)
Mietin tässä, kun blogeissä on kommentoitu treenien määrää ja ylikuntoa. Itseään vain pittää kunnella. Tässä mun ohjelmassa nyt on vain yksi lepopäivä viikossa, mutta näin juoksentelun oppilaana menen tuntemusten mukaan. Toukokuun lopussa lepopulssi antoi merkkejä, että pitää hiljentää. Pidin hiukan taukoa ja taas mennään ja ainakin tuntuu siltä, että vauhti paranee.
Jos aikaa on paneutua treenaukseen, niin antaa mennä vaan!

3 kommenttia:

  1. Mahtavaa, että juoksu sujuu! :) Hienosti vedetty pitkä lenkki.

    VastaaPoista
  2. Kiitti Ninni!

    Jaanaba, sinua ajattelin näissä treeniasioissa. Oot niin kovakuntoinen ja treenannut, että tiedät kyllä "ylityksen" merkit. Mielenkiinnolla ootan triathlon treenaustasi!

    VastaaPoista