tiistai 12. heinäkuuta 2011

196 porrasta


saivat lenkin jälkeen kilimuttuna taas jalkani maitohapoille.
Maanantaiaamun hääpäivälenkki sujui kuitenkin leppoisasti kaksistaan.
Ajassa 56:49,1
8.25 km (keskivauhti 6:53)
keskisyke 142 (vaikka mittarissa 24 astetta lämmintä)


Viikon ohjelma:
Ma Juoksu rauhallista 8 km
Ti   Juoksu kiihtyvää n. 10 km
Ke  Lepo
To Juoksu av 15 min, 5 km vauhtileikittelyä, lv 10 min
Pe Lepo
La Kipinä- maraton/puolikas
Su Pyöräily

Kiihtyvälle kympille tuntui aamulla tylsältä lähteä vesisateen takia (juu, oli ilma mikä hyvänsä, ikkään ei passaa). Mutta kun vauhtiin pääsi ei vesisade häirinnyt. Parikilometriä alkuun alle 7 min km vauhtia ja siitä pikkuhiljaa lähdin vauhtia nostamaan. Juoksu tuntui yllättävän hyvältä, varmaan osansa oli ilman vilpoisuudellakin.
Ajassa 1:05,37
10.39 km (keskivauhti 6:18)
keskisyke 152 (max 170)
Loppu tuntui kovalta, kun viimeiset 2 km yritin pitää vauhtia reippaasti alle kuuden min. Maksimivauhti näytti mittarissa 5:18. Olin kovasti tyytyväinen lenkin kulkuun ja varsinkin keskisykkeeseen.
Tuota keskivauhtia pitäs pystyä juoksemaan Kipinänpuolikas, jos haluaisi aikaa parantaa. Nyt tuntuu ihan mahdottomalta... Ääks!

Laakeeta aakeeta, mutta kaanista.

2 kommenttia:

  1. Onhan sitä vauhtia taas riittänyt! Vesisade kesällä tuntuu ihan hyvältä. Kuumuuskin vei välillä yöunet risaiseksi... siis puolensa ja puolensa... Saako niitä sattuvia sanontoja tännepäin muistin tueksi kun on se luokkakokous papalla perjantaina.
    Pitääkö kääntyä Piken puoleen tässä asiassa?
    Nivalan maisema on vesitornista aika mahtava. Toki se peltojen laajuus ja syysmaisemakin on ihailtavaa katseltavaa. Luonto antaa voimaa ja virtaa. Haaveilen jo sieniretkistä kun on lämmintä ja sataakin sopivasti. Saankohan kavereita Nivalasta? T. mummuli

    VastaaPoista
  2. Juu mummuli, kirjoitteln sulle pian ne papan sanonnat!

    VastaaPoista