sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Uskon vahvistusta

yhteislenkiltä.
Meinasin aamulla hiukan jopa jännittää Kipinän yhteislenkille lähtöä, mutta kun yksinjuokseminen on niiiin puurtamista välillä ja varsinkin pitkät lenkit, niin päätin sitten kuitenkin rohkeasti lähteä oikeiden juoksijoiden mukaan. Nyt siis oli kyseessä kolme tuntia ja matkaa minulla toiveena vähintään 25 km eli tämänpituista lenkkiä en ole "kuunapäivänä" vielä juossut.
Ajassa 3:02,51
27,14 km (keskivauhti 6:44)
keskisyke 160
Kyllä yhteislenkillä matka taittui rattoisasti monia maratonjuttuja ja paljon muitakin asioita pohdiskellessa.
Asettivat minulle kovasti paineita maratonajan suhteen... no, sen vauhdin näkee sitten kun maraton on juostu. Kun noin 22 km oli juostu, niin johan lohkaisi yksi juoksijoista, että enää olis kakskymppiä jäljellä... noin maratonia ajatellen. Ja uuuuuh, kyllä tuntui aika lohduttomalta ajatukselta. Vauhtikestävyys on vielä hakusalla, mutta kai sitä tällä treenaamisella tulee lisää.
Juomisia mulla oli mukana selässä n. 7 dl vettä ja 3 X 2 dl gatoradea juomavyössä ja taas tuntuu, että osasin juoda tarpeeksi paljon (siis kaikki juomat meni), eikä päätä kivistä! Otin myös mukaan varsin sellaisen Ctrl-plus tabletin, jonka näytteen olemme vuosi sitten maratonilla saaneet. Energiajuoman kaltainen piriste, joka oikeasti piristi. Olisinkohan pureskellut sen noin 18 km tietämillä.
Kyllähän lopussa tuntui läkähdyttävän kuumalta ja sykkeet nousi ja vauhtikin tahtoi vielä lopuksi kiristyä. Mutta nyt uinnin, syönnin ja tirsojen jälkeen olo on yllättävän freesi. Kehitystä on taas tapahtunut! Jepu-jee!
Kovasti kiitoksia vaan mukaville lenkkikamuille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti