perjantai 29. heinäkuuta 2011

Kuumaa

ja tukkoista, näin kai voi kuvailla tämän aamun maravauhtista kymppiä.
Kovasti jo mietityttää nämä vauhdit ja muut maraton asiat. Mikä se olis niinku maravauhti?
Keskivauti kun olis vaikka 6.55 niin pääsis alla viidentunnin, mutta jos keli on kostea ja kuuma, niin sitten ei tarvi edes miettiä. Tallustaa vaan sen minkä pystyy. Harmi kun säätä ei voi tilata; tilaisin pilvistä 16 asteen lämmöllä 20.8.2011, KIITOS!
Ajassa 1:07,45
10,19 km (Kiekko-Lahtelantie)
keskisyke 156
Maravauhti oli siis tälläkertaa 6:38
Mainitsinpa tuolla kommentissa tästä urheilukamppeiden pesuaineesta:
Kun tässä oon kesällä kolmet jääkiekkovarusteet koneessa pyörittänyt ja pesis ja jalkapallopyykkiä, plus sitten meidän haisevat lenkkikamppeet pyykätään tällä "holmenkollenilla". On aika hinnakasta, mutta neutraloi pyykistä sen kamalan hienhaisun. En normi lenkkikamppeita pese jokakerralla tällä, mutta varusteet, jotka haisevat niiiin myrkylle,että oksat pois... sen hajun tämä ihmeaine neutraloi.
Toinen meidän perheen pyykinpesuaine on hajusteeton ja zeoliititon Allegro, jolla olen pessyt pyykit jo vuosia. Koko perhe on niin herkkäpeppuista ja -nenäistä sakkia, etteivat hajusteet passaa ollenkaan. Allegro ei sisällä myöskään valkaisuaineita, mutta sitä tule mukana erikseen lisättävänä.
Näillä mennään!

 Huomenna lepopäivä!


6 kommenttia:

 1. Kiitos pesuainevinkistä, sitä tarvittaisiin meilläkin. Mistä sitä Holmenkollenia saa ostaa? Minäkin välttelen kaikkia hajusteita viimeiseen asti, mutta olisi kiva saada urheiluvaatteista se pysyvä lemu pois.

  VastaaPoista
 2. Täällä tuota holmenkollenia ei saa kuin tietyistä hyvinvarustetuista urheiluliikkeistä... eikä aina niistäkään :( mutta siellä varmaan voisi yrittää tsekata suurten markettien urheiluosaston valikoimat.

  VastaaPoista
 3. Jaa sitä on juostu tallin ohi:) Meillä on myös ollut jo vuosia ALlegro, ja ei vaihdeta. Tuota Holmenkollenia pitää kyllä testata, mutta passaako samaan pesukoneeseen, jolla pesty Allegrolla?

  -Pirjo

  VastaaPoista
 4. Juu Pirjo, siellä mietin Lahtelantiellä, että mikäs noista hepoista on se Pirjon ja Riinan ratsu :)
  Tästä holmenkollenista vielä, että käsitän noista merkinnöistä, että sekään ei sisällä zeoliittia. Tai ainakin näin sanotaan Tenside 100% biologisch abbaubar... Uskoisin siis sopivan allegron kanssa... mutta jos niitä allegron takuujuttuja miettii, niin varmaan on syytä vielä varmistaa!

  VastaaPoista
 5. No Kallehan oli se isoin ja komein:) Siinä Lauran ponin (harmahtava) kanssa tallin etupuolella. Huomenna taas Kallen luo, ihanaa.

  PS. Mistä holmenkollenia voipi ostaa? Nimen perusteella voisi olettaa, että poistaa takuuvarmasti erittäinkin tuoksahtavat perheenpään hiihtotamineet....

  VastaaPoista
 6. Minä kyllä siihen harmahtavaan erikoisen väriseen kiinnitin huomioni, mutta en Kallea nyt muista. Katon sitten seuraavalla kympillä ;)

  Ainakin Urheilusta ja Lelusta holmenkollenia saa... Juu ne tahtoopi nuo perheenpäät olla sellaisia haisuleita!

  VastaaPoista