torstai 7. heinäkuuta 2011

Toisinaan

sitten taas ei suju, ei!
Oliko sitten syynä varaslähtö 19-vuotis hääpäivän viettoon, mene ja tiedä.
Huomasimme vain yhtäkkiä, että lapset ovat pitkin maailmaa ja tilaisuus pieneen kaupunkilomaan.
Siispä treeniohjelmaa muokkailtiin sen mukaan.
Eilen illalla
ajassa 35:34,4
5.54 km
keskisyke 156
Vaikka lenkki meni ihan reippaasti ja kevyesti, niin huomasin juosseeni saman lenkin jokuaika sitten nopeammin ja paljon alhaisemmalla sykkeellä. Ehkäpä päivällispotut painoivat mahassa. Lisäksi vielä maratoonarin lihaskuntojumppa, jossa tulee niin paljon jalka- ja perslihas toistoja, että meinasi krampata vängällä.

Juoksu av 10 min, vetoja 3*2km/4min 10km:n kilp. vauhti-10sek., lv 10 min
Tänään sitten vetolenkki meni niin pyllylleen, etten tiedä itkisinkö vai?
Juostessa ainakin ketutti niin maan perusteellisesti.
Yleensä nämä vetolenkit on ohjelmoitu Jarkon sykemittariin (RS 800) kun ne siihen pystyy ohjelmoimaan tietsikalla. Jarkko kysyi ohjelmoidessa, että laittaako hän samat vauhtirajat mulle, kuin hänen lenkillään oli. No mää siihen vastasin tietty, että "joo iliman muuta" (heh).
No kun sitten tuli ensimmäisen vedon aika, nii juoksin ja juoksin ja mittari vaan huusi, että LISSÄÄÄ vauhtia! Minä kiihdytin ja mietin, että mikä peeveli tässä nyt on, kun ei irtoa.
Toiseen vetoon lähtiessä katoin vauhtirajat, jotka olivat 4.45-3 min JES! Alkoi kipunat ja säkenet lennellä silmissä; mihin se ukko mun luulee pystyvän HÄH! Ärkkele, meni siihen koko vetointo kun tiesin mittarin huutavan koko loppulenkin. Olikin sitten unohtunnu vaihtaa lähteissä mun ohjelma mittariin ja juoksin Jarkon ohjelmaa. Ja arvatkaa nyt huviksenne laitanko vetoajat ja sykkeet tänne näkyviin
NO EN MUUTEN LAITA!
Katsotaan nyt lähteekö tämä yhteiselon kahdeskymmenes vuosi tästä kuinka myrskyisissä tunnelmissa. Jos lopettais tämän kouhottamisen, niin olisko elo helepompaa? Kysyy nimim. Oinasnainen-tulta ja tappuraa

Edit maanantain lenkki jäi päivittämättä
Kiihtyvä 12
ajassa 1:20,16
12.25 km keskisyke 153

3 kommenttia:

 1. Voihan tuli ja tappura! Et kai sinä nyt voi samoja aikoja tempoa, kuin montakymmentä senttiä pitempijalkainen miehesi. Annahan armoa itsellesi:)

  VastaaPoista
 2. Pirkale sentään, kun ne miehet ei välillä tajua mitään!

  No, ehkä se siitä, kun pöly laskeutuu.. Ehkäpä se hoksais ostaa sulle OMAN mittarin, johon voisi pysyväisesti ohjelmoida sun vetosysteemit?!

  VastaaPoista
 3. No juu! Kai se oli oma moka, kun en treenin alussa tarkistanut lukeeko ohjelmassa Päivikki. Pänni sitten vaan kun meni lenkki ulalle.
  Onhan mulla omakin mittari (RS300x) mutta siihen ei voi samaan tyyliin ohjelmoida esim. noita vetolenkkejä. Tämä kuumuus ja treenaaminen ei oikein käy mulle yksiin, pehmenee aivot :(

  VastaaPoista