maanantai 16. huhtikuuta 2012

Järvi kierretty

uudella pyörällä.
Ja mitähän kertoisin, kerronko kaiken?
3,5 astetta lämmintä ja kylmä tuuli, mutta aurinko paistoi, lähdettävä oli.
Päälle kaikki urheilukamppeet mitä omistan ;)
Polkeminen tuntui alkuun vauhdikkaalta ja unelmaisen keveältä (myötätuuli).
Sain lukkoon vain vasemmanpuolen klossin, oikeanpuoleisen paikkaa en jostain syystä millään löytänyt.
Puolessa matkassa pysähdyin ojentelemaan selkää ja muuten jäykistynyttä ajoasentoani. Yritin edelleen painaa oikeanpuolen klossia lukkoon, mutta ei tärpännyt.
Polkeminen sujui silti mukavasti.
Pehmustetuista housuista huolimatta eräässä strategisessa paikassa tuntui kipua, varsinkin jos yritin laittaa kädet oikeaan ajoasentoon, joten jouduin ajelemaan hiukan "ylempää".
Tuskan hikeä meinas pukata aittoperän aavoilla, vaikka polkeminen olikin keviätä. Ehkä yksi villapaidoista oli liikaa?
22 km:n neisytmatkan pyöräiltyäni olo on niinkuin ekakerran jälkeen. Hurmiossa, mutta aristaa... 
Ajoasennossa on ehkä säätämistä?

 

3 kommenttia:

 1. Hienoa :) Niitä on muuten myynnissä sellaisia naisille tarkoitettuja satuloita, joissa on reikä keskellä. Ei puudu paikat... Mulla oma oottaa tuossa hyllyn päällä testausta. Jospa pyöräily olisi vähän miellyttävämpää kuin syksyllä... ;)

  Onkohan lukko liian kireällä, jos ei kerran meinaa mennä kiinni?

  VastaaPoista
 2. Unohtui udella, että vaikuttiko ohjaus äkäiseltä? Mulla kiinnostaa, että minkälaista on ajaa lyhyellä stemmillä :) Vaikka se omakin on lyhyt, niin se ei ehkä ole ihan noin lyhyt. Eli tarvittaessa lyhentämisen varaa voisi vähän olla.

  VastaaPoista
 3. Juu olen nähnytkin niitä satuloita ja siinä 44 bianchissa oli semmoinen. Ajattelin vain että jos istuinta laskemalla tai ohjaustankoa nostamalla saisi jotain parannusta asiaan... katsotaan.
  Kyllä ohjaus tuntuu näin aloittelijalle ainakin melkoisen äkäiseltä, kun yrität katsella taakse, niin pyörä kyllä kääntyy myös.
  Niin ja nuo lukot ovat kyllä säädetty löysimpään asentoon, en vain sitä osannut polkaista kiinni. Ens kerralla sitten, jospa joku asia sujuisikin. Taas nii mukavasti tulee lunta vaakasuorassa :(

  VastaaPoista