keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Inhimillisyyttä hiukan

tähän vuohkasuun.
Ilmeisesti joistakuista lukioista vaikuttaa, että yritän juosta itseni hengiltä (terveisiä vaan entiselle liikunnan opelleni!). Kyllä minusta se inhimillinen puolikin vielä löytyy, vaikka ihmeellinen kurinalaisuus valtaa kun lähdetään sellaista maraton-matkaa tavoittelemaan.
Tämä viikko on mennyt löysäillen... valmistaudun nimittäin "korkeanpaikan leiritykseen" Atlantin rannikolla, suunnitelmissa juoksennella avovarpain merenrannalla. Ja kun kotiinpaluu koittaa, teen tämän viikko-ohjelman uudelleen.
Eilen oli taas vyöhyketerapian vuoro, jossa keskityttiin vauhdittamaan tukkiutuneiden munuaisteni toimintaa.(Olen atoopikko, joten aineenvaihduntani on aika-ajoin surkeaa) Reseptiksi kotiin kehoitettiin hörppimään nokkos- tai persiljateetä. Persiljasta sain muutama viikko sitten tarpeekseni, joten nyt päätin vaihtaa nokkosteehen, hiukan herukalehdillä maustettuna. Voi mitkä aromit!
Edellisestä kuntoplus lehdestä jäi mieleeni juttu luonnon detoxista ja tänä iltana päätin pistää aineenvaihduntaa liikenteeseen:

Nokkosen versoja, voikukan lehtiä, ripaus suolaa, tippa omenaviinietikkaa ja kiiskilän kirkasta. Blenderi hurisemaan ja aika hurja vitamiini ja hivenaine pommi on valmis.
On muuten maukas satsi.
Lupasivat, että toimii paremmin kuin mikään detox- tuote kaupan hyllyiltä.
Jää nähtäväksi.
Haluattekohan edes tietää?! ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti