keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

Kankia

oli muori tänään, eilisen lenkkeilyn jäljiltä. Kyllä reisissä lajinvaihto tuntui, ui-jui!

Ajattelin sitten,että vesijuoksu olisi hyvää verryttelyä kipeytyneille koivilleni. Ja sitä se kyllä olikin. Tunteroisen verran sitkuttelin menemään. Harmitti oikein, kun mukava vesijuoksukamu tuli hallin ovella vastaan. Vesijuoksu on minusta kamalan tylsää yksin. Kaverin kanssa saa sentään leuatkin liikkeelle ja ajan mukavammin kulumaan. Voi olla kuitenkin, että yksin saa tehoja enemmän irti, mutta ei kai niillä tehoilla aina niin merkitystä.
Näyttävät lupaavan oikein mukavaisia pääsiäiskelejä , alkavat lenkkipolut sulaa kunnolla.
Mietin, että onkohan tämä tekstini tylsää ja yksipuolista; pitäisikö esitellä sykemittarit ja Asicsen gel kajanot? Jos herää kysymyksiä, niitä toki saa esittää. Eikai tässä voi oikeen kummallisia kehittää, lähinnä lenkkifiiliksiä. Kun nythän se sitten alkaa, juosta läpyttäminen.

2 kommenttia:

  1. Sitten vaan tossua toisen eteen! Minä tykkään lukea fiiliksiä. Vielä joku päivä niitten voimalla itsekin hyppään tossuihin ja lenkkipolulle. Kiva, kun jaksat kirjoitella!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Satu! Tämä oli tosi tärkeää, aina kaipaa vaikka vain pientä sanaista silloin tällöin. Ja toivon kyllä, että tällä saan vedettyä perääni muitakin liikkujia.

    VastaaPoista