torstai 29. huhtikuuta 2010

Jumppasin

eilen kotosalla, hain kirjastosta aeobic-dvd:n ja sen tahtiin lämmittelin puolituntia. Oikein mukavaa vaihtelua ja sopivan kevyttä, kuitenkin hyviä lihaskuntoliikkeitä, niin että tänään on persuksissa tuntunut olevan jotain lihaksien tapaista.
Tänään vuorossa oli viikon toinen läähätysrutistus. Nimittäin reipas puolituntinen, jolla viimeviikolla meinasin uuvahtaa täysin.
Ajattelin juosta järkevämmin, enkä lähtenyt heti alusta urkuauki ryykäämään. Yritin pitää vauhdin tasaisena ja se kyllä onnistuikin, muuten paitsi niissä hurjissa ylämäissä mitä Pirttirannalta löytyy ;D Eli juoksu eteni reippaan osuuden noin 5.30 km vauhtia. Syke nousi maksimissaan 177 lyöntiin, joten ei niin hurjiin lukemiin kuin viimeviikolla. Kaikenkaikkiaan mukavammin sujui tämä lenkki tänään, kuin sama lenkki viimeviikolla.
Huomenna saatan jumpata hiukan tai käyn pikkuhölkän. Lauantaina juoksen sitten Pidisjärvi Piikillä (21.7km) No juoksen ja juoksen, paremminkin hölkkään, tarkoitus on jolkutella ihan samaa peruskestävyysvauhtia, kuin viimeviikonlopun pitkällä lenkillä. Sykkeen pitäminen aisoissa on kuitenkin eriasia tällaisessa juoksutapahtumassa.
Tervamaratonille kuulemma pitäs lähtiä sitten seuraava puolikas juoksemaan parinviikon päästä, mutta yritän selvittää tuon Piikin ensin. Kannustajia on varmaan turha pyydellä reitin varrelle, tulisi nyt jokunen kaveri juoksuseuraksi. 

2 kommenttia:

  1. Tovottelen hyviä kelejä ja höyhenenkevyttä oloa lauantaille! Voihan sen vapun noinkin viettää, itse haaveilen piknikistä täällä 500km:n päässä, joten ei näy minua matkan varrella tsemppaamassa.

    VastaaPoista
  2. Hyvää Pidisjärvi piikkiä. Hyvä on kokeilla miten juoksu sujuu kun on jo mukavasti kunto kohonnut. Ota kuitenkin sopivan rennosti. Toivottavasti sää suosii juoksijoita. Oisiko se puolipilvinen kevätsää sopiva juoksijalle? Tsemppiä täältä Nisulantieltä - hengessä mukana myös mummuli

    VastaaPoista